Partners

Het Schoolbureau

Het Schoolbureau is een samenwerkingsverband van arbeidsbemiddelaars, coaches en leraaropleiders. Vanuit onze gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er speelt op de onderwijsarbeidsmarkt. Belangrijker nog, is dat wij oplossingen zien voor structurele problemen.nlijk leiderschap.

Sagaflex

Saga flex inspireert, verbindt en organiseert ZZP’ers in het Sociale Domein om samen de gebundelde expertise in te zetten voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar antwoorden op organisatorische, inhoudelijke of maatschappelijke vraagstukken. Wij bieden onze opdrachtgevers een brede integrale innovatieve aanpak op het gebied van onderwijs, zorg, welzijn en participatie en ons netwerk een inspirerende kruisbestuiving en kennisdeling.

Strengthscope

Strengthscope® is het meest innovatieve systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk voor meer energie, plezier en betere prestaties.
Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op via de contact-pagina of vul het terugbel formulier in.

Het assessment was zeer doeltreffend, doordat mensen in de omgeving hun medewerking hebben verleend. Daardoor worden de aandachtspunten nog duidelijker.

Jolanda

Op zoek naar een ervaren personal coach of onderwijsconsultant? Neem contact op!