Over Josta Consultancy

Welke talenten en competenties heb jij in huis? Hoe zichtbaar zijn ze voor jou en de ander? Ben jij ook die geïnspireerde professional, die met veel energie zijn of haar werk uitvoert, maar wil je jezelf ook graag steeds verder ontwikkelen? Dan ben je bij Josta Consultancy aan het juiste adres. Ik kan jou helpen bovenstaande vraagstukken te beantwoorden. Met Josta Consultancy maak ik duidelijk over welke vaardigheden te beschikt en welke kwaliteiten je nog verder kan ontwikkelen. En wel op een haalbare manier!

Een gelukkiger en succesvoller leven: volg je talenten en ontwikkeling je competenties!

Individuele professionals of teams in organisaties die toe zijn aan een verandering en behoefte hebben aan een frisse blik zijn bij mij op de juiste plek.

Laat je talenten zien!

Ga er eens voor zitten om je passies en sterke eigenschappen te benoemen. Veel mensen nemen nooit de moeite dit te doen en blijven hangen in opdrachten waarmee weliswaar de rekeningen worden betaald, maar waar hun hart totaal niet ligt. Om te blijven groeien in je vak en je talenten verder te ontwikkelen, zal het je helpen wanneer je achterhaalt:

  • Waar je echt gelukkig van wordt.
  • Wat je sterke punten en minder sterke punten zijn.
  • Hoe je je strategie kunt aanscherpen en kunt onderscheiden

Aan het juiste adres

Ik help je graag met de groei in je ontwikkeling en de succesvolle start in je verdere loopbaan. Wil je hier meer van weten? Neem dan gerust contact met mij op via de contactpagina of vul het terugbel-formulier in.

Als professional of (aankomend) leerkracht krijg je een heldere weergave van jouw kwaliteiten, vaardigheden en aandachtspunten. Hiermee leer je of de wensen van de organisatie en jouw persoonlijkheid en competenties een goede match vormen!

Mijn missie

Mijn coaching en assessment programma’s helpen jou om…

  • jouw ware professionele kwaliteiten en vaardigheden te ontdekken;
  • deze kwaliteiten beter in te zetten in je dagelijkse werk;
  • stappen te zetten in de richting waarin jij je wil ontwikkelen;
  • professionele belemmeringen weg te nemen;
  • je werkplezier aanzienlijk te laten vergroten.

Leer je kwaliteiten kennen!

Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op via de contact-pagina of vul het terugbel formulier in.

Het assessment was zeer doeltreffend, doordat mensen in de omgeving hun medewerking hebben verleend. Daardoor worden de aandachtspunten nog duidelijker.

Jolanda

Op zoek naar een ervaren personal coach of onderwijsconsultant? Neem contact op.